Onetofortynine

emotions

96 posts in this topic

rolleyes.gif/> Is it just me today? confused1.gif/>

When l post a post with an emotion in it it shows up with a couple of symbols after them? ohmy.gif/>

I have been going back and editing them out but l thought l might mention it .... smile.gif/>

rolleyes.gif/> now lets see if it does it again this time or not ... it has been doing it all day to me.

Yep it did it

Edited by Onetofortynine

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's interesting ... let's see if it does it for me!?!

:metoyou:/>

:toomuch:/>

:o:/>

Did it???

How odd

Edited by Theresa

Share this post


Link to post
Share on other sites

rolleyes.gif/> New Day l wonder if it is going to happen today? confused1.gif/>

aunsure.gif/>

shy.gif yep it did ... :P/>

Oh Well if it happening to others l might stop editing my posts...

Edited by Onetofortynine

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've noticed that too, it's weird. We haven't changed anything in the board's settings, and haven't upgraded anything, so I have no idea why it would happen. From time to time the board does strange things, and usually they go away after a few days. Like the times when it shows up all coding people put in their posts (e.g. links, bolding, underlining, etc) as being actual text. That seems to happen sometimes and then go away by itself!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, I've noticed it too! I figured it was just something I was doing - glad to know it's not! Now I can stop troubleshooting in my head ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just have been wondering how to avoid going back and editing post and realised if l go and check out the post (Preview post) before l post it l can delete them there...

It has only taken me two days to work that out...

tongue.gif

hi5.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like it's stopped now ;) Silly board!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:beatsme:/> No it did it for me :surrender:/>

:wub:/> It must like me :balloon:/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's weird, it doesn't happen for me! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

What kind of browser do you use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have asked the wrong person .... :confused:/>

I turn the computer on and it works... :rolleyes:/>

Sorry l don't know hubby away and l can't even ask him :shy:/>

He would know though :P/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, let us know when you can then :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hi5:/> I will ask him tomorrow when he rings.... :thumbsup:/>

:D/> He is missing me terribly and SMS and ringing 3 times a day... :P/>

One of those times l will ask ...

Now lets see if it is going to do it again...

:metoyou:/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hah, I'm getting it too 1249! :rolleyes:/> :D/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Susan l am so pleased ...' :yahoo:/> I am not alone in this :hi5:/>

Can you answer Kate's question about what what browser you use then...

Hubby told me where to find the information ...:shy:/>

But wow that was a lot of information it gave me...

It did have the word firefox? Is that helpful; :P/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I'm not going crazy. I experianced the same issues. :rolleyes::P

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hi5:/>

Still happening ..... No un-needed symbols on a emotion or two is not going to stop me using the emotions :metoyou:/>

You guys are wonderful keeping the board up and running with so few problems.

Thanks :hug:/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

I noticed this yesterday for me. I think its cleared up though.

Posted some today and didnt see it. Lets see

^_^

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

:metoyou:/>

:thumbsup:/>

:hug:/>

:hi5:/>

:yay:/>

:wub:/>

:goodjob:/>

:unsure:/> Lets see...

:beatsme:/> I still have it ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I still see have the extra dodads too! :unsure:/> :unsure:/> :unsure:/> :unsure:/> I'm using firefox!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hi5:/> Hey Kate is there a firefox connection?

Thanks Susan ...

:P/> still happening here.... :metoyou:/>

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using firefox but I'm not getting the extras. I'm also using the newest version. Hmm...you guys are just lucky I suppose, getting all those extras!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well firefox is not the connection then .... huh.gif/>

I am not sure pretty sure it is not the latest got the laptop over twelve months ago now.

Lets see what today brings...

shy.gif/>

laugh.gif/>

aunsure.gif/>

rolleyes.gif/>

confused1.gif/>

metoyou.gif/> Yep still lucky ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use firefox at home and don't have those things when I use the emoticons.

I use internet explorer at work... hmm :unsure: don't think I have those things here either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now